HomeSense categoriaL'alcalde d'Amposta acusa de "mentider" al portaveu de Junts i es planteja...

L’alcalde d’Amposta acusa de “mentider” al portaveu de Junts i es planteja demanar la seua dimissió

AMPOSTA // L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha demanat al portaveu de JuntsxAmposta, Manel Masià, que demostri en quin o quins actes de l’Ajuntament d’Amposta hi hagut algun contagi de covid-19 o rectifiqui si això no és així. Tomàs ha demanat aquesta rectificació després que Junts per Amposta assegurés, en una nota de premsa enviada als mitjans, que hi hagut casos de contagi en actes organitzats pel consistori. “Això és una absoluta mentida, no tenim cap cas de contagi vinculat a cap acte organitzat per l’Ajuntament i el mateix senyor Manel Masià no ho ha pogut justificar quan ha estat interpel·lat a la comissió de Projecció de la Ciutat”, explica l’alcalde, “allí se li ha demanat a quins actes de l’Ajuntament s’han registrat positius i contactes i l’únic que ha fet ha sigut enumerar falsetats i invencions”. “Ha arribat a dir que al JotaCampus hi havia assistit una persona amb covid-19 i que s’havia continuat fent i això és una absoluta mentida i una irresponsabilitat sobretot venint del portaveu d’una formació política; una persona del JotaCampus va ser contacte d’un positiu en l’àmbit familiar i es va aïllar en saber-ho, i a més a més, la PCR d’aquesta persona ha resultat negativa”, explica l’alcalde, tot lamentant haver de donar explicacions de forma constant sobre la vida privada de les persones per la quantitat de rumors malintencionats que circulen. “El senyor Manel Masià és un irresponsable”, afegeix Tomàs, “amb les seves mentides l’únic que fa es generar més incertesa i confusió i acusar de mala praxis a persones que han actuat responsablement en tot moment”. “No pot invertar-se les realitats que li convenen al seu discurs polític i variar-les en funció de la seua necessitat”, li etziba.  És per això que l’alcalde ha demanat una rectificació pública i ha assenyalat que, en cas que no arribi, “ens plantegem demanar la dimissió del senyor Masià“. 

L’alcalde també ha posat èmfasi amb la manca de coherència del discurs polític de Masià. “Un responsable polític no pot assistir divendres a un acte cultural i defensar-ne que és segur assistint al costat d’un Conseller de la Generalitat, i després demanar que es cancel·lin actes. I a més mantenir un doble discurs en el moment que s’aplacen activitats, sortir a dir que què faran ara els bars i les cafeteries, que hem d’estar al seu costat; i on hem estat fins ara? on ha estat ell?”, diu, “en cap moment s’ha posat al nostre costat a treballar de forma constructiva”.

Aquesta actitud, a part de no ajudar a baixar la sensació de risc de la ciutadania, ha generat malestar entre el teixit cultural de la ciutat que ha fet les coses bé i veu com, per utilització política, el seu bon fer és troba constanment en entredit”, clou l’alcalde. 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

47 + = 48

Últimes notícies