HomeAgriculturaL'alcalde de M贸ra d'Ebre, Rub茅n Biarn茅s, demana clarificar quan abans els ajuts...

L’alcalde de M贸ra d’Ebre, Rub茅n Biarn茅s, demana clarificar quan abans els ajuts de la Generalitat a turisme rural i sector primari

L’alcalde de M贸ra d’Ebre, Rub茅n Biarn茅s, ha demanat que es clarifiquin quan abans els suports que tindran per part de la Generalitat i el Fons de Transici贸 Nuclear (FTN), els projectes que la gent t茅 al territori en sectors econ貌mics com el primari o el turisme. Biarn茅s ha indicat que ens consten desenes d’iniciatives que estan a l’espera d’informaci贸 per poder avan莽ar en els seus projectes, valorar la seua viabilitat o saber de quins suports comptaran i com s’hi podr脿 accedir. “Hi ha informaci贸 per grans empreses a trav茅s de l铆nies com les d’alt impacte o noves oportunitats de negoci, per貌 茅s encara una inc貌gnita quin suport es donar脿 al turisme i sector primari, petits empresaris que s贸n importants en la nostra economia comarcal“, ha explicat.

A l’oficina dinamitzadora del Fons de Transici贸 Nuclear creada a l’ajuntament morenc, s’ha detectat aquesta inquietud. Aquesta reclamaci贸 es va manifestar tamb茅 a la reuni贸 d’ahir de l’貌rgan de govern del FTN. El secretari d鈥橢mpresa i Competitivitat, Albert Castellanos, va anunciar que es reclamar脿 al Departament d’Agricultura disposar d’unes bases abans de juliol que serveixin per con猫ixer com es tramitaran els ajuts, les seues quanties i terminis i guiar als interessats.

Rescatar sol路licituds

D’altra banda l’alcalde de M贸ra d’Ebre ha reclamat que es posin mesures per tal de rescatar expedients i sol路licituds que han quedat fora per problemes t猫cnics i q眉estions diverses, aix铆 com fer aclariments “i estudiar els motius pels quals han quedat fora de les convocat貌ries i que tinguen l’oportunitat d’entrar dins l’any 2024“. Per Biarn茅s “el que volem 茅s que els diners arriben al territori i a les empreses que els necessiten i tinguin el major impacte positiu possible al territori“.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

6 + 2 =

脷ltimes not铆cies