HomeSense categoriaL'aldea iniciarà la segona Ruta de Tapes de Tardor

L’aldea iniciarà la segona Ruta de Tapes de Tardor

L’aldea iniciarà la segona Ruta de Tapes de Tardor, i comptarà amb la participació dels següents establiments: Germans Marín, Restaurant La Llar, Restaurant La Vaqueria, Pizzeria Les Xiques, Allotjament Rural Mas Masdeu, Muñoz Forners i Pastissers i Bar Pòdium; aquests oferiran tres tapes per establiment, dos per als adults i una tapa per als més menuts de casa.

Aquest any com a novetat hem introduït una Ruta de Tapes exclusiva per als més menuts.
 
Per tal d’entrar al sorteig del xec regal per valor de 100 € (bescanviable en qualsevol establiment que participa en la ruta) els adults, i per al xec regal de 30 euros (bescanviable a Sabates i Joguines Mercè), els petits cal tenir la butlleta emplenada amb els 7 restauradors que participen.

Cada establiment especificarà en el seu apartat el seu propi horari de ruta de tapes.

Les butlletes segellades s’hauran de dipositar a l’Ajuntament de l’Aldea abans del dia 19 d’octubre de 2018. El sorteig es realitzarà el 26 d’octubre de 2018 a les dependències de l’Ajuntament de l’Aldea actuant com a fedatari públic el secretari de l’Ajuntament de l’Aldea.

En aquesta nova edició, els Instagramers disposen del seu espai dins la ruta com ja és habitual, de forma que tot aquell que es faci una foto simpàtica gaudint de la ruta de tapes a qualsevol dels bars, restaurants, pastisseries mencionat l’instagram de l’ajuntament de l’Aldea @laldea.cat, i acompanyant la imatge amb les etiquetes #tastalaldea i #laldeahortadeldelta, tindrà accés a un lot de productes de proximitat i resulta elegit com la millor fotografia de la ruta de les tapes de tardor.

Com s’ha mencionat anteriorment enguany incorporen a la ruta la novetat de les Menudes Tapes, pensant amb el benestar dels més menuts de casa i dins de la 2a Ruta de Tapes de Tardor, una ruta de tapes adaptada als xiquets i xiquetes. Tindran una tapa infantil per restaurador al preu de 2,5 € amb beguda inclosa. Els menuts tindran el seu propi flyer per completar-lo i els que completin les Menudes Tapes entraran al sorteig d’un regal valorat amb 30 € a bescanviar a la botiga de Sabates i Joguines Mercè.

Els Premis:

  • 2a Ruta de Tapes de Tardor

1 Xec Regal de 100 €.

  • Concurs Instagram

1 Lot de productes de proximitat.

  • Menudes Tapes

1 regal valorat en 30 € a Sabates i Joguines  Mercè.

 

O.M.J
O.M.J
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

72 + = 78

Últimes notícies