HomeEducacióL’alumnat de l’Institut Montsià proposa millores als paradistes del Mercat Municipal d’Amposta

L’alumnat de l’Institut Montsià proposa millores als paradistes del Mercat Municipal d’Amposta

A través d’un projecte del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Activitats Comercials de l’Institut Montsià d’Amposta, els alumnes han treballat conjuntament amb els paradistes del Mercat Municipal de la ciutat per tal de proposar-los algunes millores i incrementar el flux de visites.

En este sentit, el director del centre, Carles Añó, destaca que “el fet de tenir clients reals i externs fa que treball per projectes prenga sentit i augmente la motivació de l’alumnat; i també ens ajuda a treballar amb metodologies actives, fet que posa l’alumnat al centre de l’aprenentatge, així com treballar l’emprenedoria en el sentit que donem solucions reals a problemes reals”.

Al seu torn, Mireia Segarra, la presidenta de l’Associació de Venedors del Mercat Municipal d’Amposta, valora que este treball conjunt els ha permès “veure el punt de vista dels jóvens, que ens mancava, per tal de reestructurar les botigues i remodelar-les pensant en ells”.

Dos alumnes del cicle, Ares Reverté i David Cano, detallen que, primer, van visitar els mercats de La Boqueria de Barcelona, també, el de Tortosa, Vinaròs i Benicarló, per tal de comparar-los i veure quina organització i productes tenen; després, van dividir-se en diversos grups de treball per a tractar, cadascun, dos de les parades, i fer-los propostes de millora, com canviar rètols i la seua distribució. Ara, enquestaran als clients del mercat per a incrementar-ne l’afluència.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, valora positivament que es creen sinergies entre els centres educatius i els comerços, ja que permet que es treballe de forma transversal, que l’alumnat faça treballs de camp i veja aplicacions d’allò que fan dins de l’aula al carrer.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 74 = 83

Últimes notícies