HomeEducacióL’alumnat dels centres educatius de Deltebre rep tallers impartits per Remsa sobre...

L’alumnat dels centres educatius de Deltebre rep tallers impartits per Remsa sobre la gestió emocional del dol

Des d’aquest mes d’abril s’estan efectuant tallers sobre l’educació emocional del dol en diferents cursos de l’institut de Deltebre, i dels col·legis de l’Assumpció, Riumar i Sant Miquel. Aquest projecte, impulsat per l’empresa de serveis Remsa, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Deltebre, vol facilitar la identificació i entesa dels diferents sentiments relacionats amb el dol.

El tinent d’alcaldia de #DeltebreProjecció, Carlos Serra, ha explicat que“des de l’Ajuntament de Deltebre volem seguir dotant de nous recursos a l’alumnat i al professorat per així millorar les seves competències curriculars i professionals”. En aquest cas, Serra ha detallat que “la mort és un tema que sol ser tabú i la realització d’aquests tallers ha de permetre que el jovent pugui aprendre a afrontar aquestes situacions i a expressar els seus sentiments lliurement”.

Els tallers, que han estat valorats molt positivament pel professorat dels centres, han estat impartits pel psicòleg de Remsa, especialitzat en teràpia emocional, Pere Clotet, qui ha subratllat que “l’objectiu de les sessions és garantir l’estabilitat emocional i la normalitat en la vida quotidiana dels xiquets i xiquetes quan en algun moment hagin de viure la pèrdua d’un ésser estimat”. Els tallers permeten conèixer les diferents fases del dol, reconèixer els sentiments que implica la pèrdua d’un ésser estima i saber-los expressar.

La bona acollida d’aquestes sessions projecta la necessitat d’estendre aquest programa a més escoles i instituts del territori. L’educació emocional i la gestió del dol és un dels compromisos de Remsa amb la societat de les Terres de l’Ebre, que també inclou iniciatives solidàries i de suport al teixit associatiu.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 1 =

Últimes notícies