HomeEsportsL'Alzira del tivissà Carles Saladié deixa escapar un 2-0 en el tram...

L’Alzira del tivissà Carles Saladié deixa escapar un 2-0 en el tram final

TIVISSA // Se li va escapar de les mans la tercera victòria en quatre partits a l’Alzira del tivissà Carles Saladié, quan a falta de tres minuts per al final guanyaven per 2-0 davant el Santiago Futsal i en un sol minut van encaixar dos gols que li permetien als gallecs salvar la igualada. Tot i així, des de l’inici de la segona fase no coneixen la derrota després d’encadenar dues victòries i dos empats consecutius.

El conjunt de Braulio Correal, quan encara no havia transcorregut un minut del partit, en una cavalcada per banda dreta protagonitzada per Gon Castejón la seua centrada al cor de l’àrea, en l’intent de refús de Brian acabava amb la pilota dins la seua pròpia porteria avançant als alzirenys al marcador. Tot i el gol matiner, no ha estat mai còmode davant els de Santiago de Compostela. Amb l’1-0 finalitzava el primer temps.

No obstant, arran de la sortida d’un córner en contra la pilota interceptada per Luis Garcia li permetia montar el ràpid contracop i sobre la sortida del porter li donava en safata a Carles Saladié que acompanyant l’acció per la banda esquerra marcava a porta buida i ampliava així la renda quan restaven nou minuts per al final del partit. A falta de 3.44 per al final, i amb porter jugador sobre la pista, el Santiago va trobar l’acció del gol que els enganxava al partit. Una rematada creuada de Cristian retallava les diferències al marcador. Amb la inèrcia del gol, quan restaven 2.35 per a la conclusió, una errada de marcatge li facilitava a Cristian quedar-se sol davant el porter local Porky que no va poder res per evitar la igualada. Els dos últims minuts han sigut molt emocionants però cap dels dos equips ha pogut desnivellar el marcador al seu favor.

Quan resten quatre partits per finalitzar la temporada i cinc jornades, tenint en compte que en l’avantpenúltima afrontaran la jornada de descans, els alzirenys segueixen ocupant la segona posició de la taula amb 27 punts i un coeficient de 1.35, a sis de les places de descens que ocupa l’Elx (quart per la cua amb 21 punts i 1.05 de coeficient) després de la victòria d’aquest diumenge dels ilicitans davant el Rivas Futsal (5-1). El proper dissabte el conjunt de Saladié encetarà la segona volta d’aquesta fase de descens davant el conjunt madrileny, que tanca la taula amb només 15 punts, al Palau Municipal d’Esports d’Alzira a partir de les 19 hores.