HomePolíticaL’Ametlla de Mar aprova un pressupost de 13,7 milions d'euros

L’Ametlla de Mar aprova un pressupost de 13,7 milions d’euros

El ple de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha aprovat un pressupost de 13,7 milions d’euros per al 2022, fet que representa un increment del 9,2 % respecte del pressupost de 2021. Els pressupostos preveuen més d’un milió d’euros per a inversions, i hi ha previst realitzar actuacions importants per al municipi, com l’arranjament de diversos carrers de la urbanització Tres Cales i l’arranjament del carrer Camarles, que amb un cost de 439.000 euros estarà finançat en gran part per una subvenció del PAM (Pla d’Acció Municipal) de la Diputació.

També s’hi preveu la instal·lació de tres pistes de pàdel cobertes a la zona esportiva amb una inversió de 284.000 euros i la remodelació de l’entrada del municipi, on hi ha prevista la implantació d’un supermercat de la cadena Lidl. Es tracta d’un projecte urbanístic important, i l’Ajuntament té previst subhastar una parcel·la municipal per tal de poder finançar el projecte.

A més, per al 2022, també es preveu la finalització de la nova biblioteca municipal, que ja estava recollida als pressupostos del 2021. “Estos pressupostos seran l’eina que ens permetran fer realitat projectes necessaris per al municipi”, ha assegurat l’alcalde, Jordi Gaseni, en declaracions a la Cala Ràdio.

Els comptes del 2022 també destinaran 1.200.000 euros a amortitzar deute, cosa que significa el doble dels anys anteriors. Actualment, la ràtio d’endeutament és del 139 %. L’alcalde, però, ha remarcat que si s’exclou el deute de la residència, el deute municipal se situaria al 90 %, dins del límit legal del 110 %. L’aprovació dels comptes del 2022 va rebre el vot favorables dels dos partits del govern, ERC i Entesa per La Cala, i els vots negatius de Junts per l’Ametlla i Ciutadans.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

51 + = 56

Últimes notícies