HomeSense categoriaL'Ametlla de Mar és el municipi ebrenc on es registren més denúncies...

L’Ametlla de Mar és el municipi ebrenc on es registren més denúncies durant la Setmana Santa

El municipi on s’han obert més actes per infracció del confinament durant la Setmana Santa ha estat l’Ametlla de Mar, amb unes 130 denúncies aproximadament, des de dijous passat fins a este dilluns. Els controls, coordinats pels diversos cossos policials, es van concentrar sobretot als accessos nord del municipi del Baix Ebre. Els nuclis de població estan dispersos i algunes urbanitzacions multipliquen la superfície del nucli urbà, com les Tres Cales.

L’estratègia de l’operatiu era forçar a qualsevol vehicle a passar per un control policial per accedir a la població i tancar els camins i accessos secundaris. També s’han identificat persones als entorns d’establiments i botigues d’alimentació o s’han utilitzat els drons per detectar comportaments que incompleixen els requeriments del confinament. També s’ha reforçat la feina de la policia local amb les brigades municipals.

A diferència d’altres municipis, la xifra de denúncies suposa un repunt amb relació a anteriors caps de setmana de confinament. L’Ametlla de Mar és el municipi ebrenc més al nord al litoral i una hipòtesi d’aquest augment és l’important filtre que ha suposat als vehicles per arribar a les Terres de l’Ebre. “Era un cap de setmana clau. S’havia de passar i era complex controlar que tothom es comportés i hi hagués les mínimes baixades possibles al territori per anar a segones residències. Hem complert i s’ha fet un bon servei, també amb l’avís”, ha apuntat Jordi Gaseni, alcalde de l’Ametlla de Mar. El batlle considera que advertir dels importants controls policials que es desplegarien estos dies ha estat dissuasiu i qui no ha posat coneixement o s’ha arriscat “recordarà este desplaçament injustificat durant dies perquè la sanció serà important”. “Tots els alcaldes tenim clar que amb la salut no s’hi juga”, ha afegit.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 35 = 40

Últimes notícies