HomeCulturaL’Ampolla celebrarà les Setmanes Culturals 2024 entre el 19 i el 28...

L’Ampolla celebrarà les Setmanes Culturals 2024 entre el 19 i el 28 d’abril

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de l’Ampolla ha preparat un programa d’activitats culturals per celebrar les Setmanes Culturals 2024, que tindran lloc del 19 al 28 d’abril. Entre els actes hi ha propostes de cinema, teatre, música i lectura.

El tret de sortida el donarà el Festival Itinerant de Curtmetratges FRAME Film Festival el divendres 19 d’abril, a les 19 hores de la tarde, al Casal d’Avis. El dissabte 20 d’abril, a les 19:00 hores, tindran lloc més projeccions d’aquest festival, que fa parada a l’Ampolla per segon any consecutiu. L’entrada per veure tots els curtmetratges és gratuïta.

El diumenge 21 d’abril, s’ha organitzat la sortida al Teatre Tívoli de Barcelona per anar a veure el musical Los Chicos del Coro, un espectacle basat en la pel·lícula guanyadora de molts premis que porta el mateix nom. La Regidoria de Cultura assumeix la integritat del cost de l’autobús d’anada i de tornada.

El dilluns 22 d’abril, a les 18:30 hores, a la Biblioteca Municipal, l’Associació Cultural Sant Jordi organitza la presentació dels llibres Labors d’una baixa, de Josep Meseguer, Contes a taula, d’Eva Benet, i Pals de cec, d’Ernest Redó, tots de l’editorial LDA Editorial.

El dimecres 24 d’abril, a les 18:30 hores, també a la Biblioteca Municipal, hi haurà la presentació dels llibres De Kenya al Canadà, d’Àngels Medrano, Amb els ulls de l’Àngel, d’Àngel Martí, i La ciutat del mar, de Ramon Masdeu, els tres llibres estan editats per LDA Editorial. Aquest acte també està organitzat per l’Associació Cultural Sant Jordi.

El dijous 25 d’abril, a les 18:00 hores, a la Biblioteca Municipal, es presentaran els llibres L’hora del pati, d’Albert Guiu, i Amb l’eix trencat, el sud em crida, de Rosa Queral, també de l’LDA Editorial.

A continuació, hi haurà l’entrega de premis del Concurs de Narrativa i Poesia adreçat a l’alumnat de 5è i 6è de l’escola Mediterrani i la lectura dels treballs guanyadors. L’acte estarà amenitzat musicalment per l’Escola de Música Enharmonia. A les 20:00 hores, a la plaça Manel Ferré, la mateixa escola oferirà una cantada i una actuació de teatre musical.

Així mateix, i com ja és tradició cada any, del 19 al 28 d’abril, la Biblioteca Municipal ha organitzat contacontes i visites guiades per les seves instal·lacions per a tot l’alumnat de l’escola Mediterrani.

El Grup de Teatre de l’Ampolla representarà un Tastet literari, preparat especialment per a aquesta ocasió. L’actuació tindrà lloc el divendres 26 d’abril, les 19 hores de la tarde, a la Biblioteca Municipal i l’entrada serà lliure.

El diumenge 28 d’abril, a les 11 hores del matí, se celebrarà una nova edició dels Tres Tombs, organitzada per l’Associació Amics del Cavall amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Ampolla. La sortida serà des del Camp Municipal de Futbol i els participants desfilaran pels principals carrers i places de la població.

Segons la regidora de Cultura de l’Ajuntament de l’Ampolla, Gemma Caballé: “la Regidoria de Cultura organitza des de fa anys les Setmanes Culturals al voltant de la diada de Sant Jordi, una data que té un gran significat i importància per a la cultura catalana. Així doncs, amb aquestes activitats fomentem la diversitat cultural, promovem la creativitat i el talent local, i enfortim el sentit de comunitat”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies