HomeEsportsL'Amposta guanya a la pista del Mislata en l'últim partit a la...

L’Amposta guanya a la pista del Mislata en l’últim partit a la divisió d’honor de plata

No va poder acomiadar-se amb victòria davant la seva afició, però almenys l’Handbol Amposta va poder acabar la lliga amb bones sensacions, en vèncer en l’últim partit a les pistes de casa.

L’Amposta va anar alternant la defensa 6-0 i 5-1, i portant la iniciativa en els primers minuts, però després del 3-5 al minut 9, l’equip ampostí es va col·lapsar en atac propiciant un parcial 4-0 per a les locals, i el temps mort de Mateu Castellà, que no va sorgir massa efecte, en produir molts errors en els llançaments i pèrdues de pilota en la passada, arribant-se al descans amb tres gols d’avantatge per al Mislata.

Al descans el tècnic rapitenc va cridar a l’ordre a les seues jugadores, que van sortir més motivades i amb una millor actitud, aconseguint en cinc minuts un parcial 1-4. Després va tornar la igualtat fins a l’empat a 13. A partir d’aquest moment l’Handbol Amposta, va prendre la iniciativa arribant a tenir una màxima renda de sis gols en el minut 21 (17-23) – A la recta final el duel va entrar en una fase de força igualtat, però sense perillar mai la victòria.