HomeSense categoriaL’Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Baix Ebre organitza dos cursos...

L’Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Baix Ebre organitza dos cursos de monitores de lleure

L’Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Baix Ebre organitza aquest estiu dos cursos de monitors i monitores de lleure, adreçats a joves majors de 18 anys.

El primer dels cursos es desenvoluparà del 1 al 15 de juliol a l’Escola de l’Esplai de Tortosa i el segon, del 8 al 22 de juliol a la Biblioteca Mercè Lleixà de Roquetes.  

Aquesta formació permet l’obtenció del diploma de monitor o monitora d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil i s’emmarca dins de la nova normativa de la Generalitat de Catalunya, que regula l’accés a les titulacions exigides per a desenvolupar activitats amb menors de 18 anys (campus, campaments, casals, colònies, camps de treball, activitats extraescolars, etc).

Aquest curs prepara l’alumnat per intervenir de manera educativa en activitats de lleure infantil i juvenil, i el capacita per organitzar, dinamitzar i avaluar aquestes activitats  en el marc de la programació general d’una organització, aplicant les tècniques específiques d’animació grupal, incidint explícitament en l’educació en valors i atenent les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

El diploma que s’obté un cop superada aquesta formació és equivalent al certificat de professionalitat i a la qualificació professional de Dinamització d’activitats de lleure educatiu infantil i juvenil que expedeixen el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Departament d’Ensenyament, respectivament.

El número de places per cada curs és de 30 i es tindrà en compte l’ordre d’inscripció. Els interessats a assistir a aquests cursos han de formalitzar la inscripció a partir del 13 de juny, de 9.00 a 14.00 hores a la seu del Consell Comarcal del Baix Ebre. En el moment de fer la inscripció cal portar l’import de la matrícula (160 euros) en metàl·lic, una fotografia mida carnet i una fotocòpia del DNI/NIE. Per més informació podeu trucar al número de telèfon del Consell Comarcal del Baix Ebre 977445308.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 3 =

Últimes notícies