HomeSense categoriaL’Associació de Veïns de Jesús convoca la 36a edició dels Premis Jesús...

L’Associació de Veïns de Jesús convoca la 36a edició dels Premis Jesús Catalònia

L’Associació de Veïns Jesús Catalònia ha convocat la 36a edició dels premis Jesús Catalònia, uns premis que tenen dues modalitats: Premi Enric Bayerri, per la promoció d’estudis històrics sobre la regió de Tortosa i premi Joan Cid i Mulet, per promoure la producció literària. En tos dos casos, el premi es farà públic 25 d’abril de 2020.

Pel que fa al premi Enric Bayerri es poden presentar les obres aspirants fins al 15 de març de 2020 i el jurat format per Agustí Agramunt, Hilari Muñoz, Antoni López i Joan Martínez premiarà el millor treball d’investigació històrica, història social, literària, arts, dret, arqueologia o lingüística, referit a l’àmbit del territori històric de les Terres de l’Ebre. La dotació econòmica d’aquest premi és de 1.800 euros.

En relació amb el premi Joan Cid i Mulet, els treballs es poden presentar fins al 28 de febrer de 2020. En aquest cas el jurat reconeixerà el millor conte o narració de tema lliure. Els membres del jurat són: Joan Josep Chavarria, Montserrat Grau, Teresa Chavarria i Cinta Moreso. 

La convocatòria dels Premis Jesús Catalònia compta amb la col·laboració del departament de Cultura, la Diputació, el Consell Comarcal del Baix Ebre, l’Ajuntament de Tortosa, l’EMD de Jesús i la Fundació Privada Mútua Catalana. Es tracta d’uns premis que fomenten la participació creativa i de recerca i que cada edició compten amb més participació.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 38 = 39

Últimes notícies