#LaTortosadelSí

El PSC som la força de Sí, solvents, responsables i fidels a les nostres idees i als nostres valors i principis, perquè no em cansaré de dir-ho, sempre parlem de valors, i del nostre compromís per prioritzar el bé comú per davant de tot i no deixar mai de costat els ciutadans i ciutadanes. Esta és la nostra única línia roja.

Així ho estem demostrant amb la feina que està fent el nostre primer secretari, Salvador Illa, que està duent a terme una gran tasca des del govern alternatiu, per posar Catalunya en marxa i garantir el benestar de la ciutadania i el progrés social i econòmic. En este compromís, els socialistes hem donat suport a uns pressupostos que, tot i no ser els nostres, han incorporat unes condicions de mínims per sortir de la immobilitat i passivitat en la qual ens han deixat els governs independentistes.

I també ho demostrem amb el Govern de Pedro Sánchez, amb un projecte progressista pensat per a no deixar ningú enrere, amb l’aplicació de polítiques actives envers la majoria social del país, com l’apujada de les pensions i del salari mínim interprofessional, la reforma laboral o l’aprovació recent de la més gran partida de beques per transformar la vida dels més joves, o amb l’aportació dels Fons Next Generation, una de les més grans d’Europa, que estan donant lloc a importants avenços, entre moltes altres coses.
A Tortosa, els i les socialistes sempre hem estat la força del Sí. Hem defugit de la confrontació política per la pura confrontació; hem defugit de la crítica injustificada; hem treballat per la governabilitat de la ciutat basada en el diàleg i el consens per tirar endavant polítiques actives centrades en les persones.

I així ho hem demostrat amb el Govern de l’alcalde Joan Sabaté i amb el pacte “Compromís per Tortosa” amb el qual, com a 1r tinent d’Alcaldia, hem governat la ciutat. Hem dibuixat i construït un projecte progressista centrat en aspectes com la defensa del Nou Hospital, la industrialització i la creació d’ocupació, l’habitatge, l’impuls del Polígon Catalunya Sud o el Pla integral del centre amb la remodelació i recuperació de l’espai públic per a la ciutat i la ciutadania, que ha fet que Tortosa avanci, perquè quan una ciutat avança i creix és més igualitària i justa socialment i territorialment.

#LaTortosadelSí és el nostre projecte, el projecte amb el qual el PSC de Tortosa ens presentem a les eleccions municipals del 28 de maig, un projecte progressista que aposta perquè Tortosa esdevingui un múscul industrial, empresarial, logístic i vertebrador gràcies a infraestructures com el Polígon Catalunya Sud o l’immediat Corredor del Mediterrani.

Un projecte en favor de polítiques actives de cohesió social; que creï noves oportunitats de promoció econòmica i comercial; que disposi dels millors serveis, com el Nou Hospital; que sigui pol d’atracció universitari i formatiu; que impulsi els atractius turístics, culturals i patrimonials de la ciutat i en creï de nous. En definitiva, un projecte progressista que continuï donant respostes a les necessitats i les inquietuds de les persones.

És ben sabut que vaig fer un pas al costat en honor a la renovació del lideratge socialista a l’Ajuntament de Tortosa. Ara, el nostre projecte serà conduït pel nostre candidat a l’Alcaldia, Víctor Grau, un jove amb un bagatge al PSC que va començar a les Joventuts Socialistes de Catalunya, lligat al món de l’educació, l’esport i l’associacionisme i al poble de Jesús. Ell és l’aposta del PSC de Tortosa per liderar el Govern a la ciutat, fita que hem d’assolir gràcies al treball de totes i tots. Tots junts ho farem possible.

Treball, treball i més treball ha estat sempre la premissa del PSC de Tortosa i només així aconseguirem liderar el Govern de la ciutat per dur a terme #LaTortosadelSí.

Enric Roig Montagut
Enric Roig Montagut
arquitecte i secretari de la Demarcació de l’Ebre del COAC
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

47 + = 55

Últimes notícies