HomeEsportsL’Auditori de Tortosa acull la graduació de la 7a promoció de Fisioteràpia...

L’Auditori de Tortosa acull la graduació de la 7a promoció de Fisioteràpia i CAFE a les Terres de l’Ebre

Aquest passat dijous dia 9 de juny es va dur a terme l’acte de Graduació de la 7a promoció d’EUSES TE. Un total de 19 nous graduats i graduades en CAFE i 44 en Fisioteràpia han participat en aquesta cerimònia, que ha tingut lloc a l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa.

L’acte ha estat presidit per Xavier Nadal, director del Campus i del Grau en CAFE, Jaume Guerra, Director del Grau en Fisioteràpia, i Meritxell Roigé i Adam Tomàs, alcaldes de Tortosa i Amposta respectivament. També s’ha comptat amb la col·laboració dels Caps d’Estudis dels Graus, Pau Cecília i Núria Besalduch, qui han ajudat en l’entrega de les bandes i els diplomes després que la professora Tània Perales cridés els nous graduats un per un perquè pugessin a l’escenari.

Promoció de CAFE. Foto: Cedida

En el transcurs de l’acte, han actuat també els representants dels alumnes de cada Grau, Xavier Beranuy i Iris Castell per CAFE i Jordi Carreras i Iker Viaña per Fisioteràpia, els quals en els seus parlaments han fet una repassada als 4 anys d’estudis, recordant vivències i experiències dins i fora de classe i remarcant la tasca dels professors que han tingut en aquest període. Després han fet entrega als seus respectius directors de les orles de la promoció, que properament penjaran de les parets d’EUSES TE.

Promoció de fisioteràpia. Foto: Cedida

Abans de passar a la part final de l’acte, el Director Xavier Nadal ha volgut reconèixer la feina del periodista Ximo Rambla, per la seva estreta col·laboració amb EUSES TE durant els seus primers deu anys d’existència, exercint, sempre amb professionalitat i saber fer, com a presentador i mestre de cerimònies dels actes d’EUSES TE.

Joaquim Rambla rebent la placa commemorativa de mans de Xavi Nadal. Foto: Cedida

Per acabar, s’ha pogut escoltar l’himne universitari Gaudeamus Igitur, i seguidament s’han visionat els vídeos que han elaborat els alumnes amb els records d’aquesta important part de la seva vida.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 1 = 3

Últimes notícies