HomeSocietatL’educació en el lleure, ara més inclusiva que mai, torna a protagonitzar...

L’educació en el lleure, ara més inclusiva que mai, torna a protagonitzar l’estiu formatiu de la joventut del Montsià

L’interès de les persones joves del Montsià per formar-se en l’educació de lleure infantil i juvenil es corrobora un any més en un estiu que per primer cop ha ampliat l’oferta formativa amb un nou projecte amb APASA. “Els cursos de premonitoratge i monitoratge generen molt interès entre el jovent, perquè és un món on una persona estudiant durant l’estiu pot treballar i incorporar-se al món laboral. Això es deu a què tenim un territori que estacionalment demanda aquests perfils. El curs de premonitoratge d’Amposta ha vingut de la mà d’APASA i ha estat un projecte molt enriquidor a tots els nivells. També, perquè te n’adones que el que fas és donar una igualtat d’oportunitats a les persones d’este territori sigui quina sigui la seva condició i recorregut”, explica Sònia Tomàs Roiget, consellera comarcal de Joventut al Montsià.

En total han sigut 13 persones usuàries d’APASA les que s’han format en el curs de “Curs d’iniciació al voluntariat i lleure educatiu” a Amposta. Un curs que els permetrà exercir com a suport a persones monitores.

La Ràpita ha sigut l’altre municipi que ha acollit un curs de premonitoratge en el que s’han format a 21 persones joves. Pel que fa als cursos de monitoratge s’han dut a terme a Alcanar i Santa Bàrbara i han assistit 44 joves.

Aquests cursos formen part del catàleg formatiu anual que ofereix la xarxa de serveis d’informació juvenil «Montsià Jove».

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies