HomeEducacióLes antigues escoles Riumar s’arranjaran per a acollir el nou Centre social...

Les antigues escoles Riumar s’arranjaran per a acollir el nou Centre social del Barracot

L’Ajuntament de Deltebre ha obert un procés de participació ciutadana per a decidir quina proposta -de les tres que s’han presentat- es tira endavant per a convertir les antigues escoles de Riumar en el futur Centre Social del Barracot. “Amb este equipament volem crear un espai de trobada per a la ciutadania que permeta fomentar la cohesió social i la realització d’activitats socials i de lleure en l’àmbit del Barracot”, ha explicat l’alcalde Lluís Soler. 

Els tres projectes que s’han presentat preveuen l’arranjament de les antigues escoles, així com tot el seu entorn amb l’objectiu de crear una zona verda i de lleure al centre del barri de Barracot. A més, este centre, un cop adequat, serà la seu de l’Associació de Veïns del Barracot, que enguany complix 10 anys, i que s’ha convertit en un motor de dinamització del barri.

L’Ajuntament executarà el projecte que surta guanyador del procés de participació ciutadana i les obres, amb un import aproximat de 200.000 euros, s’inclouran al pressupost del 2019.

Tres vies de participació

Els ciutadans tenen tres vies de participació per a triar el projecte que més els agrada. Es pot votar en línia al portal Deltebre Participa!, de forma presencial a l’Ajuntament de Deltebre -en horari d’atenció a la ciutadania- o a través de les urnes que s’ubicaran en unes carpes a l’àmbit del Barracot. Esta setmana s’ha pogut votar a l’exterior de l’escola Riumar i la que ve la carpa s’instal·larà a la plaça del Barracot els dies 22, 14 i 26 d’octubre de 17 h a 19 h.

El tinent d’alcalde de Dinamització Social i Participació Ciutadana, Carlos Serra, ha animat la ciutadania “a participar en tots els processos que ajuden a posar les bases i dibuixar el Deltebre del futur”

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 74 = 81

Últimes notícies