HomeCultura‘Les coses excepcionals’ i ‘La Tendresa’, caps de cartell del segon ...

‘Les coses excepcionals’ i ‘La Tendresa’, caps de cartell del segon semestre d’Amposta Teatre i Dansa 2019

Amposta segueix apostant per les arts escèniques durant la segona meitat d’aquest 2019. Amb obres internacionals com ‘Les coses excepcionals’, de Pau Roca, o ‘La Tendresa’, coproduïda per T de Teatre i Dagoll Dagom, la programació escènica del segon semestre d’Amposta Teatre i Dansa inclou des d’obres professionals a companyies locals, passant per les propostes per al públic infantil. L’alcalde de la ciutat, Adam Tomàs, ha incidit que “la proposta segueix sent la de mantenir tot el suport del consistori cap a la programació cultural de la ciutat”, al que ha afegit que “treballem perquè les generacions més joves siguin més lliures i crítiques, i la cultura és el mitjà per fer-ho”. La regidora de Cultura, Inés Martí, ha explicat que “cada cop apostem per obres de millor qualitat i aquest any, a més dels espectacles de renom que tindrem a la ciutat, també hem fet una aposta important pel teatre familiar i amateur”. D’aquesta manera, a més de les obres programades, Amposta mantindrà els actes consolidats com el Festival Internacional de Teatre i Circ d’Amposta, que enguany arriba a la sisena edició, o l’aposta per la música de cambra del Delta Chamber Music Festival. 

D’altra banda, Amposta ha sigut un dels 5 municipis seleccionats per incorporar-se al Pla d’Impuls a la Dansa de la Generalitat de Catalunya, una acció que treballa per reforçar i ampliar els espais d’exhibició en l’àmbit nacional. Així, segons la regidora de Cultura, des del consistori es seguirà treballant per programar més espectacles de dansa oberts a tots els públics. Entre les accions impulsades per l’Ajuntament dintre d’aquest Pla s’inclouen diversos espectacles del FesticAM, a més de l’estrena de la programació per al públic dels centres educatius amb espectacles com ‘Fili Busters’, una proposta de circ per a educació primària; el de teatre i circ ‘Momo o l’estranya història dels lladres del temps’, dirigida des dels 9 anys fns a alumnes d’ESO; o ‘Transmissions’, que inclou tallers, conferències i espectacles sobre dansa contemporània on podran participar des d’alumnes d’ESO i Batxillerat fns a escoles de dansa i ball. 

La venda d’entrades per als espectacles es pot efectuar presencialment a l’Ofcina de Cultura i Festes de l’Ajuntament (Caselles del Mercat), a l’Edifci administratiu de l’Ajuntament (Plaça de l’Ajuntament, 6, 2a planta), o també en línia a través de la pàgina www.amposta.cat , excepte els espectacles infantils, que es vendran per www.xarxaamposta.fila12.cat . 

 

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 5 =

Últimes notícies