HomeSocietatLes ebrenques Gessamí Caramés, Marisol Piñana i Núria Curto participen en la...

Les ebrenques Gessamí Caramés, Marisol Piñana i Núria Curto participen en la segona edició del Gastrodona

La DOP Oli de Terra Alta participarà en la segona edició del Gastrodona en motiu del 8 de març, Dia Internacional de la Dona, un esdeveniment que posa en focus en la figura femenina en el sector de la cuina i la restauració a Catalunya, que tindrà lloc a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm.

Les demostracions, les elaboracions i les xerrades de la jornada es podran seguir en directe a través del canal de YouTube de Gastroevents online. En esta edició hi participaran una vintena de professionals reconegudes per la seua trajectòria en el món de la gastronomia, que seran les grans protagonistes del Gastrodona.

La Denominació d’Origen Protegit oli de Terra Alta aportarà un dels ingredients principals a la cuina, l’oli verge extra característica de la comarca. La DOP també participarà en una sessió gastronòmica amb la cuinera de les Terres de l’Ebre, Gessamí Caramés.

L’acte s’iniciarà a les nou del matí i durarà fins a gairebé les quatre de la tarda i comptarà amb les intervencions de xefs com Ada Parellada (restaurant Semproniana), Carlota Claver (restaurant La Gormanda), Eli Farrero (restaurant El ventador), Martina, Clara i Carlota Puigvert (restaurant Les Cols**); les pastisseres Gessamí Caramés (copresentadora del programa Cuines de TV3) i Roselyn Costantino (Escola Culinària Tequierococinar), i la sommelier Meritxell Falgueras (Celler de Gelida), qui maridarà les elaboracions que es preparen al llarg de la jornada amb cerveses Damm.

També hi participaran empresàries, productores i elaboradores: Cande Andreu (secretària del Consell Regulador de la DOP Oli Terra Alta), Núria Gibert (directora del Gaig Restaurant), Fina Navarro (cap de sala dels restaurants Gaig Barcelona i Petit Comitè), Roser Torras (directora general de Grup GSR), Marta Suárez (Iberia Trade Marketing Manager de Barry Callebaut), Gema Muray i Clara Soler (creadores de Caram Caram!), Leidy Johanna Aya Vega (administradora de l’empresa d’aqüicultura Mariscos Cormar) i Marisol Piñana (peixatera de Deltebre amb 35 anys d’experiència), a més de Patty Torres i Berta Argenté, responsables de She Bistro, projecte social que, a través de la cuina, forma i dona feina a dones víctimes de violència de gènere, incorporant-les al món laboral en establiments de restauració propis.

L’esdeveniment serà presentat per la periodista i comunicadora gastronòmica Carme Gasull i el periodista, gastronòmada i dinamitzador de RepicatEvents Lluís Bofill, qui traslladaran al públic la seua passió per la gastronomia en una jornada que promet sorpreses, emocions i, sobretot, molt d’aprenentatge.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

68 + = 72

Últimes notícies