HomeSense categoriaLes beques menjador se substituïran per targetes moneder mentre no hi haja...

Les beques menjador se substituïran per targetes moneder mentre no hi haja classe

Les famílies de 1.112 alumnes del Baix Ebre amb beca menjador rebran una targeta moneder amb l’import de la prestació diària mentre dure el tancament de les escoles i instituts. Es tracta d’una mesura que han posat en marxa els departaments d’Educació i Treball, Afers Socials i Famílies, per garantir que els infants que més necessitats tenen continuen disposant de l’ajut de menjador, i que, per tant, s’aplicarà també a les altres tres comarques de les Terres de l’Ebre: Montsià, Terra Alta i Ribera d’Ebre.

La distribució d’aquestes targetes a les famílies afectades la durà a terme l’equip de Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Ebre als municipis on té les competències durant els pròxims dies. ‘shabilitació de les targetes moneder ha estat possible a través d’un acord amb La Caixa d’Estalvis i Pensions de Barcelona. 

Aquesta mesura tindrà efecte fins que el govern de la Generalitat suspengui les mesures preventives extraordinàries adoptades en el marc de l’activació del pla dsactuació del PROCICAT per malalties emergents amb motiu de l’impacte del COVID-19. En este sentit, el Conseller d’Educació, Josep Bargalló, ja ha dixar anar avui que és probable que la suspensió de classes s’allargue més enllà de les dos setmanes; que en tot cas quan s’acabe el confinament social general s’avaluarà quan es poden reprendre i que en cap cas està damunt la taula ampliar el calendari lectiu fins al juliol. 

 

O.M.J
O.M.J
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 3 =

Últimes notícies