HomeEducacióLes famílies del Montsià ja poden sol·licitar el Servei de Transport Escolar...

Les famílies del Montsià ja poden sol·licitar el Servei de Transport Escolar per al curs 2021-2022

Les famílies del Montsià amb alumnat que cursa estudis als centres públics, privats concertats o centres d’educació especial de la comarca ja podeu sol·licitar el Servei de Transport Escolar per al curs escolar 2021-2022. Ho poden fer a través de la seu electrònica del Consell Comarcal del Montsià: www.montsia.cat/ensenyament/transport-escolar.

Aquest tràmit inclou el transport obligatori, no obligatori i post obligatori. Es considera alumnat de transport obligatori aquelles persones que han de cursar educació primària o secundària obligatòria fora del seu municipi perquè al seu no hi ha oferta. Com és el cas dels veïns i veïnes de Freginals, Godall, la Galera, Masdenverge i Mas de Barberans que cursen l’ESO a Santa Bàrbara, d’acord amb el mapa escolar establert pel Departament d’Educació. En aquests casos el servei de transport es presta de manera gratuïta.

També poden demanar el servei alumnat de transport no obligatori. Són aquelles persones que cursen els estudis obligatoris però que no s’han de desplaçar del seu terme municipal. És el cas dels veïns i veïnes del Poblenou del Delta, dels barris d’Ulldecona i d’Alcanar, on són els propis ajuntaments els qui financen el cost del Servei de Transport Escolar.

Aquest servei també el pot demanar l’alumnat de transport postobligatori. Es tracta del jovent que cursa estudis d’ensenyament postobligatori en un centre públic ordinari o en un centre privat concertat. En aquest cas el servei no està subvencionat.

Per fer la sol·licitud cal que l’alumnat estigui matriculat en algun centre educatiu. El tràmit es pot fer via telemàtica, a través del següent enllaç o bé, presencialment a la seu del Consell Comarcal del Montsià mitjançant cita prèvia.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

12 + = 19

Últimes notícies