HomeSense categoriaLes il·lustracions de Lara Gombau al Museu Terracota de la Galera

Les il·lustracions de Lara Gombau al Museu Terracota de la Galera

LA GALERA // Del 7 de maig al 27 de juny del 2021, la Sala 2, sala d’exposicions temporals de Terracota, Centre d’Interpretació de la Terrissa de la Galera, acollirà  Cuentaviname una exposició d’il·lustracions de Lara Gombau, artista de les Cases d’Alcanar.
Lara és il·lustradora, muralista i té la capacitat d’integrar-se a tot tipus d’ambients, suports i registres. Ha estudiat a diferents centres d’art, destacant: Esardi (Amposta), Escola Llotja (Barcelona), Escola de la Dona (Barcelona) i també diferents disciplines artístiques: disseny gràfic, il·lustració i grafit. Com a il·lustradora ha participat en exposicions col·lectives i individuals, en algunes galeries americanes i en molts espais arreu de la península.
Com a muralista ha participat en diversos festivals tant a Catalunya, com a l’Estat espanyol i l’estranger. També ha realitzat tallers mural amb nens de diverses edats i murals de grans dimensions per a particulars o entitats, com per exemple: Remendadores d’un poble menut, del qual se’n pot gaudir a les Cases d’Alcanar.

Lara a Cuentaviname ens presenta com ella mateixa diu “una col·lecció d’il·lustracions inspirades en els contes clàssics, reinterpretades amb la perspectiva de l’autora que transporten i fan reflexionar l’espectador esbrinant cada conte”.

La seua excel·lent tècnica, utilitzant els colors de manera harmònica, palesant dinamisme, volums i perspectiva amb composicions animades, vives i reals són una clara mostra del seu gran talent com a il·lustradora, cosa que ens permetrà gaudir immensament d’estes esplèndides composicions.
 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 3 =

Últimes notícies