HomeFestesLes pubilles i hereus d'Alcanar podran repetir l'any vinent sens perjudici que...

Les pubilles i hereus d’Alcanar podran repetir l’any vinent sens perjudici que les entitats puguen presentar nous candidats i candidates

Els membres de l’equip de govern han decidit elevar per al proper plenari del consistori canareu una proposta de modificació transitòria i excepcional del reglament de pubilles i hereus, i pubilles i hereus infantils. Les pubilles i hereus d’Alcanar podran repetir l’any vinent sens perjudici que les entitats puguen presentar nous candidats i candidates.

La decisió s’ha pres arran de la suspensió de les Festes de Maig 2020 a causa de la crisi social i sanitària generada pel coronavirus. De fet, el govern d’Alcanar és el segon municipi en suspendre les festes municipals de les Terres de l’Ebre, seguint al Mas de Barberans que també va haver d’anul·lar les Festes Majors de Sant Marc que havien de començar este diumenge 19 d’abril.

Segons l’alcalde d’Alcanar, Joan Roig, “en la gestió d’esta crisi cal estar atents a tots els àmbits i diligents en tots els nivells. També hem de pensar en les coses menudes del dia a dia que valen la felicitat de la nostra gent. Era totalment injust que els hereus i les pubilles grans i infantils d’enguany es quedessen sense una de les seues festes més especials”.

Per tant, amb la majoria absoluta al plenari dels vuit regidors i regidores de l’equip de govern queda garantida per a l’any vinent la participació de les pubilles i hereus.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 25 = 26

Últimes notícies