HomeSuccessosLes Salines de la Trinitat incomunicades a causa del temporal Blas

Les Salines de la Trinitat incomunicades a causa del temporal Blas

El temporal Blas que afecta durant estos dies la costa del Mediterrani ha tornat a generar problemes a la barra del trabucador al Delta de l’Ebre.

Les Salines de la Trinitat s’han tornat a quedar aïllades, tal com ve succeint en els darrers anys i com previsiblement seguirà succeint si no s’actua de manera immediata en els punts més afectats per la regressió al Delta de l’Ebre.

El temporal ha provocat que el mar superés per sobre la barra del trabucador afavorint la creació de petits galatxos, que han deixat incomunicat l’accés a les Salines de la Trinitat. En tot cas, amb les afectacions de les darreres hores, Infosa s’ha vist obligada a introduir els treballadors de les Salines de la Trinitat amb l’ajut d’una embarcació, i ha hagut d’aturar les tasques de càrrega i trasllat de sal en camions, davant la impossibilitat d’entrar i sortir a les instal·lacions.

Esta és la primera afectació de la tardor, però veient els antecedents dels darrers anys, des d’Infosa veuen amb molta preocupació la situació que es pot produir en els pròxims mesos, d’ara fins al febrer, si no s’actua de manera urgent.

Joan Sucarrats, gerent d’Infosa, empresa que gestiona la producció de sal a les Salines de la Trinitat es lamenta que,esta siga la crònica d’una mort anunciada. Fa anys que ho estem dient. S’han de fer accions immediates si volem parar la regressió, ja que la situació és d’extrema urgència”.

Sucarrats qüestiona que, “les administracions no se’n vulguen adonar. La Generalitat i l’estat s’estan discutint per les autoritzacions d’una actuació puntual de 380.000 m³ de sorra que s’hagués hagut de fer aquest estiu i aquí ningú fa res”.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 69 = 71

Últimes notícies