HomeSocietatLes Terres de l’Ebre es preparen per a viure la nit màgica...

Les Terres de l’Ebre es preparen per a viure la nit màgica de l’arribada dels Reis Mags d’Orient

Com per a la majoria de nens i nenes de molts indrets, també per als ebrencs es tracta d’una nit màgica i especial, en la qual esperen l’arribada dels Reis Mags d’Orient.

Per mar, riu o terra arriben per a fer realitat les seues il·lusions i complaure els més petits. Els patges durant la setmana s’han encarregat de recollir les cartes amb les seues peticions.

Dissabte a la nit, molts somnis es faran realitat

A Tortosa enguany la cavalcada tindrà com a protagonista destacat el Rei Lleó, un dels personatges de la factoria Disney més populars de tots els temps, basat, a més, en un dels musicals més prestigiosos de la història del teatre. Després de la seua arribada a l’embarcador del Mercat a bord del Sirgador, a les 17.30 h, Ses Majestats es desplaçaran fins a l’església del Roser amb el bus Centenari de l’Hife per fer la tradicional Adoració al Roser (18 h). Tot seguit es traslladaran a l’Ajuntament de Tortosa on rebran les claus de la ciutat de mans de l’alcaldessa i pronunciaran unes paraules des del balcó principal de l’edifici consistorial. Després, a les 18.45 h, es posaran al capdavant de la Cavalcada que recorrerà el carrer Dr Vilà, avinguda Generalitat fins a arribar als voltants de les 20 hores al Parc Municipal Teodor González, on faran el lliurament de regals als xiquets i xiquetes.

Aquest divendres i dissabte a Amposta els Carters Reials recolliran els paquets a la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó.

Ses Majestats arribaran dissabte a les 18 hores a l’embarcador del riu, en esta ocasió acompanyats per la màgia de Mary Poppins, protagonista d’un dels musicals més famosos del món del cinema. El recorregut serà per l’avinguda de la Ràpita, fins a la cruïlla del carrer Major. Els xiquets i xiquetes es podran fer fotos amb els Reis Mags a la plaça de l’Ajuntament.

A la Ràpita, els Reis Mags tornen a vindre amb vaixell per mar, fins a arribar al port dels Alfacs a les 19 hores. Posteriorment, cavalcada pels carrers principals del municipi i visita al pessebre vivent del Parc de Garbí, on faran entrega de l’or, l’encens i la mirra tradicionals, i seguidament trasllat al Casal Cultural “El Maset”, on faran entrega dels regals a tots els xiquets i xiquetes. Abans, però, hi ha programada una concentració a les 17.30 h per a la crida dels Reis Mags d’Orient amb l’arrossegament de llaunes tal com feien els avantpassats.

El Parc del Riu de Deltebre serà el lloc d’arribada amb vaixell a les 17.30 h, dels Reis Mags, que guiats per la Fada Estella, faran el recorregut de cinc quilòmetres, el més llarg d’una cavalcada a les Terres de l’Ebre, amb aturades per a entregar regals a l’Església de l’Assumpció, Ajuntament de Deltebre i Església de Sant Miquel.

A Móra d’Ebre, com és ja tradicional, arribaran pel pont d’arcades i el recorregut de la cavalcada serà pels carrers Antoni Asens, Doctor Peris, Bonaire, Comarques Catalanes, Antoni Asens, Barca i plaça de Baix.  Seguidament, a l’Ajuntament es farà l’acte de benvinguda, l’adoració al pessebre, els parlaments i a les escales de l’església les salutacions dels nens que ho desitgen a Ses Majestats.

Entre vinyes accediran els Reis Mags a Gandesa, i la seua comitiva farà una rua a partir de les 19 h, per l’avinguda Catalunya, amb visita a l’Ajuntament i salutació des del balcó, tirant caramels a tots els xiquets i xiquetes. Tot seguit, aniran cap a l’església i adoraran el nen Jesús. Després, es dirigiran fins a la Societat Unió Gandesana, on repartiran els regals als menuts del poble

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 15 = 25

Últimes notícies