HomeSense categoriaLes treballadores i treballadors d’Endesa continuen les accions de protesta en defensa...

Les treballadores i treballadors d’Endesa continuen les accions de protesta en defensa d’un conveni digne

Les treballadores i treballadors d’Endesa continuen les accions de protesta en defensa d’un conveni digne, davant l’enduriment del posicionament de la direcció de l’empresa, que el passat 27 de desembre va manifestar la seva voluntat d’abandonar la mesa de negociació del conveni, ja que la representació social no acceptava els seus plantejaments sobre la tarifa d’empleats.

Davant d’aquest xantatge per part de l’empresa, s’han convocat diverses jornades de vaga parcial a tot l’Estat. En el cas dels centres de treball de Catalunya, després de les que es van fer els passats dies 9, 15 i 22, la darrera jornada convocada serà demà dimarts, 29 de gener, amb aturades de les 11.30 a les 12 hores. Durant aquestes aturades, les plantilles es concentren a les portes dels diferents centres de treball.

 

Si la direcció de l’elèctrica no canvia el seu posicionament, s’incrementaran les mobilitzacions.

Les treballadores i treballadors d’Endesa reclamen  com són un increment salarial, el rescat salarial dels nous ingressos, la reducció de la jornada laboral o la redefinició de l’organització de treball per evitar situacions d’estrès i dotar dels recursos necessaris per oferir un bon servei.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 7 = 17

Últimes notícies