HomeAgriculturaL'Escola Agrària de Gandesa oferira un nou cicle de grau superior de...

L’Escola Agrària de Gandesa oferira un nou cicle de grau superior de Vitivinicultura

Les Escoles Agràries del Servei de Formació Agrària del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya han obert nou període de preinscripcions als cicles formatius que imparteixen.

Durant el curs 2022-2023 l’Escola Agrària de Gandesa oferira un nou cicle formatiu de grau superior de Vitivinicultura, i també s’incorporarà el de Paisatgisme i Medi Rural, Perfil professional Agroecològic i Acció Climàtica a l’Escola Agrària de Manresa.

El pròxim curs acadèmic les Escoles Agràries oferiran un total de 13 cicles formatius de grau superior, que se centren en diferents camps d’aprenentatge: la producció agroecològica, el paisatgisme i el medi rural, la gestió forestal i del medi natural, la indústria alimentària, la vitivinicultura, el màrqueting i la publicitat aplicats al món de l’enologia i la ramaderia i l’assistència en sanitat animal.

Pel que fa als de grau mitjà, continuaran oferint 11 cicles formatius de diversos sectors: la producció agroecològica, la producció agropecuària, el sector de l’elaboració dels olis d’oliva i els vins, l’aprofitament i la conservació del medi natural i les activitats eqüestres.

La preinscripció als cicles formatius de grau mitjà es durà a terme fins avui 26 d’abril i del 25 al 31 de maig, als cicles formatius de grau superior. Les matriculacions als cicles formatius de grau mitjà es duran a terme de l’11 al 15 de juliol i les de grau superior, del 18 al 22 de juliol.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 4 =

Últimes notícies