HomeCulturaL’Escola del Teatre de Tortosa celebra el seu 10è aniversari

L’Escola del Teatre de Tortosa celebra el seu 10è aniversari

CULTURA // L’Escola de Teatre de Tortosa és un referent en l’ensenyament d’arts escèniques del territori. Este últim curs s’han matriculat més de 150 alumnes de totes les edats.

L’escola neix el 2010 sota la necessitat de crear una escola de teatre a les Terres de l’Ebre que donés a la ciutadania un ensenyament teatral més seriós i elaborat i, d’esta manera, formar les persones, construir un pont d’accés a teatres professionals i que els alumnes puguen entrar dins del món de la creació i posada en escena d’un espectacle.

Actualment, l’escola de Teatre oferix projectes artístics de diversa índole: teatre musical, teatre de text i teatre de carrer, tot amb un equip docent dirigits per Marga Julià, que donen classes de ball, claqué, cant i interpretació.

L’any passat, l’Escola va celebrar el seu 10è aniversari, però degut a la pandèmia del coronavirus no van poder fer cap celebració. Este any, emmarcant-ho dins de Tortosa Capital de la Cultura Catalana 2021, tornen als escenaris amb Ha vingut un inspector, una obra de John Boynton Priestley escrita el 1946. El text se centra en la reflexió sobre el problema del temps i en les seues preocupacions, és a dir, en la responsabilitat social que tothom té.

S’han programat dos sessions de l’obra, una dissabte a les 20 hores, i l’altra diumenge a les 19 hores, a l’auditori Felip Pedrell, amb un preu de 5 euros. Les entrades s’han de comprar a través del web www.ebreticket.cat.

 

Aida Cid
Aida Cid
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 37 = 44

Últimes notícies