HomeSense categoriaL'èxit del pla de xoc contra la granota toro, a la portada...

L’èxit del pla de xoc contra la granota toro, a la portada en paper

L’edició número 894 del Setmanari L’EBRE destina el titular principal de portada a l’èxit assolit pel pla de xoc desenvolupat pel Parc Natural del Delta de l’Ebre contra la granota toro, ja que en les més de 400 prospeccions fetes enguany i en les proves d’ADN ambiental practicades a partir de mostres d’aigua de les masses aquàtiques de l’àmbit on es van trobar els primers exemplars -se’n van capturar més de 1.000 fins a la tardor passada-, no s’ha trobat ni rastre de l’invasor. Tots els resultats han estat negatius. 

Ara es mantindran les mesures de combat -la tanca confinant la zona zero, la vigilància i la sal·linització del filtre i els desguassos del voltant, fins a la primavera que ve- i si aleshores es pots constatar l’eliminació de l’espècie, es donarà per erradicada, en un cas d’èxit es pot dir que sense precedents al Delta contra una espècie invasora amb un gran potencial nociu.

La imatge de la portada del setmanari és per a l’espectacle Vaivén Circo, que va obrir la quinzena edició del Deltebre Dansa. En planes de Cultura s’oferix una crònica de Leonor Bertomeu. 

O.M.J
O.M.J
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 4 =

Últimes notícies