HomeEsportsL’Handbol Amposta dixa gairebé definida la plantilla del 2020/21

L’Handbol Amposta dixa gairebé definida la plantilla del 2020/21

ESPORTS // El Club Handbol Amposta té gairebé enllestida la plantilla per a la temporada 2020/21. Les últimes renovacions han estat de jugadores molt importants per als esquemes de l’equip.

En el cas de Sara Alonso, pivot de 28 anys formada a les categories inferiors del club, complirà la seua onzena temporada, i serà, a més, la jugadora que porta més temporades consecutives al primer equip. Va començar a jugar a handbol la temporada 2005-2006 al cadet del club. Georgina Vila, complirà la vuitena temporada consecutiva a l’equip. La jugadora perellonenca de primera línia destaca per la seua gran intensitat defensiva i la velocitat en el contraatac. Amb 25 anys forma part també de l’organigrama del club, treballant amb els equips del planter.

També ha confirmat la continuïtat de l’extrem esquerre Cristina Tortajada formada a les categories inferiors del CH Amposta, després va fitxar pel CH Ascó de Lliga Catalana, on va disputar tres temporades per a tornar la passada campanya als seus orígens.

 

El grup del tot configurat

L’OAR Gràcia de Sabadell, tot un clàssic de la categoria, serà l’equip que completarà el llistat de 14 equips del grup C, a la Divisió d’Honor de Plata, en la qual de nou estarà integrat l’Handbol Amposta. En el moment de confeccionar el calendari, efectuat el sorteig amb només 13 equips, es va dixar oberta la possibilitat de completar el grup amb l’entrada d’un altre equip. Finalment el conjunt vallesà ocuparà la vacant dixada per l’Agustinos d’Alacant, que va estar fins a darrera hora, pendent de trobar el suport necessari per a seguir a la categoria. També havia renunciat el Puchi Muchoticket d’Eivissa, deixant el grup incomplert, que ara s’ha dixat enllestit a l’entrada de l’OAR Gràcia.

L’equip de Sabadell ha militat en moltes ocasions a la categoria, i la seua última aparició va ser a la temporada 2018/19, en la qual es va produir el seu descens. En l’anterior va acabar en quinta posició de la Lliga Catalana, on el campió va ser l’Associació Lleidatana, i els següents classificats CH Palautordera Salicu, KH-7 BM Granollers Atlètic i Avannubo BM La Roca, no van acceptar la proposta. 

Enric Alguero
Enric Alguero
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 80 = 87

Últimes notícies