HomeSalutL'Hospital Comarcal Amposta impulsa un comitè d'investigació, recerca i innovació

L’Hospital Comarcal Amposta impulsa un comitè d’investigació, recerca i innovació

L’Hospital Comarcal d’Amposta ha impulsat un comitè d’investigació, recerca i innovació amb l’objectiu de millorar la qualitat assistencial i la professionalitat en els diferents àmbits de l’assistència sanitària.

Esta tasca es durà a terme realitzant estudis, fent propostes de millora i diverses iniciatives relacionades per ajudar a profunditzar en les necessitats del centre i del territori sempre buscat l’excel·lència.

Este col·lectiu del centre sanitari de la capital del Montsià està integrat per 20 professionals de diferents àmbits i pretén donar resposta a les demandes d’una societat cada cop més necessitada de millores sanitàries tant a curt com a llarg termini. Des d’este comitè també es treballa de manera proactiva amb l’aplicació de noves tecnologies, per donar una resposta més ràpida i efectiva en l’atenció als pacients i en la millora del diagnòstic.

Esta iniciativa d’Investigació, Recerca i Innovació ja ha estat presentada a les diferents entitats relacionades com són els col·legis professionals, l’acadèmia de ciències mèdiques la Universitat Rovira i Virgili.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + = 10

Últimes notícies