HomeEsportsL’Hospital Comarcal d’Amposta amplia serveis amb una unitat polivalent de Medicina de...

L’Hospital Comarcal d’Amposta amplia serveis amb una unitat polivalent de Medicina de l’Esport

L’Hospital Comarcal espera posar en funcionament, durant el segon semestre de l’any, l’unitat polivalent de Medicina de l’Esport, un nou servei que s’estructurarà en tres grans àrees: l’atenció a esportistes professionals i d’elit, la recerca i la prescripció de l’activitat física com a tractament per a dolències. D’aquesta manera ho van presentar dimarts, l’alcalde d’Amposta i president del Consell de Direcció de l’Hospital, Adam Tomàs, acompanyat dels regidors d’Esports, Marc Fornós, i la regidora de Promoció i Turisme Esportius, Iris Castell; el cap de Servei de l’Hospital Comarcal, Adrià Serret, Laia Díaz, educadora física de l’Hospital, i Xavier Nadal, director del grau en CAFE d’Euses-URV.

És un nou servei que és resultat de la voluntat de l’Hospital i de l’Ajuntament d’Amposta de continuar fent créixer el centre hospitalari en serveis per oferir, no només a la ciutadania d’Amposta, sinó a la del conjunt del territori, serveis novedosos“, explicava l’alcalde. “L’Hospital ja treballa en la prescripció social i ara començarem a treballar en la prescripció de l’activitat física com a eina per millorar la salut de les persones“, defensava. “A més, a ningú se li escapa tampoc que a Amposta hi ha el Centre de Tecnificació Esportiva de les Terres de l’Ebre (CTETE), per on passen un miler d’esportistes en estades al llarg de l’any, més els estudiants fixes, i aquesta unitat també donarà servei a tots ells, amb proves d’esforç i seguiment de la seva condició física“. Finalment, la unitat es complementarà amb una àrea de recerca que La nova unitat s’ubicarà a l’edifici del carrer Amèrica amb avinguda Catalunya, als baixos del qual hi ha el Centre de Rehabilitació d’Amposta. Concretament s’habilitaran els 500 metres quadrats de la primera planta, actualment en desús. L’Hospital invertirà 300.000 euros en la seva adequació. Actualment, ja està el projecte redactat i s’està treballant en la licitació. L’objectiu és tenir-lo en funcionament durant el segon semestre de l’any.

El projecte compta amb el vistiplau i suport de la Diputació de Tarragona, del departament de Salut i la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 10 = 14

Últimes notícies