HomeSalutL'Hospital Comarcal d'Amposta posa en marxa un servei de ioga per a...

L’Hospital Comarcal d’Amposta posa en marxa un servei de ioga per a embarassades

El pr貌xim 3 d’octubre el centre hospitalari d’Amposta i dintre del servei d’atenci贸 a les persones gestants, posar脿 en marxa un servei de ioga que s’incorpora la millora dels serveis de ginecologia i obst猫trica de l’HCA, que darrerament tamb茅 est脿 treballant en el proc茅s de posada en marxa d’una sala de dilataci贸 i de la millora de les habitacions d’aquesta 脿rea.

Aquest nou servei de ioga per a dones gestants estar脿 ubicat a la quarta planta de l’hospital en una sala adequada a tal efecte i on s’impartiran les classes especialitzades a c脿rrec de la instructora de ioga, Anna Arques, qui ha recordat que el ioga incideix en el sistema nervi贸s, aportant importants beneficis tant en l’脿mbit f铆sic com en el ps铆quic i emocional.

Aquesta iniciativa compta amb el suport del projecte vincles de l’Ajuntament d’Amposta en el qual participen diferents professionals dels sectors sanitaris i d’atenci贸 social (serveis socials, biblioteca infantil, llevadora psic貌loga o pediatra entre d’altres). 脡s un projecte de suport a les fam铆lies amb nens de 0 a 3 anys incidint en la qualitat de vida i en la relaci贸 mare fill des del primer minut de l’embar脿s i que est脿 obert a totes les dones gestants del territori de manera gratu茂ta.

Des de l’HCA聽es vol aix铆聽continuar聽apropant aquest servei sanitari a les necessitats de la ciutadania, en aquest cas en la prevenci贸 des聽del聽primer moment de l’embar脿s.
Les classes comen莽aran el dia de 3 d’octubre i es portaran a cap tots els dimarts entre les 18.30 i les 20 hores al mateix聽HCA.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

32 + = 34

脷ltimes not铆cies