HomeSalutL'ICS Ebre i la URV incorporen una aula de simulació clínica per...

L’ICS Ebre i la URV incorporen una aula de simulació clínica per a estudiants i residents

L’Institut Català de la Salut Terres de l’Ebre juntament amb la Universitat Rovira i Virgili han construït una aula de simulació clínica al campus de Tortosa.

Este recurs permetrà millorar la formació dels professionals, residents i estudiants per recrear ambients i millorar l’actuació i la presa de decisions clíniques. L’àrea de simulació i innovació està situada en la tercera planta del Campus Terres de l’Ebre de la URV.

S’ha dotat amb una unitat d’hospitalització i d’especialització, una sala de debrífing en directe i sincrònic, una unitat d’atenció primària o polivalent, una sala tècnica i vestidors. L’espai té una reserva de 185 metres quadrats que permetria crear vuit sales.

Es tracta d’un espai de simulació clínica “modern i funcional” dins de la Universitat, per disposició de tota l’oferta formativa modular. S’està treballant per oferir cursos orientats a fonaments i habilitats tècniques i no tècniques de l’alumnat.

El rectorat del campus ha destacat que aquestes prestacions permeten “igualar l’oferta formativa en simulació clínica” que hi ha en altres regions sanitàries del país.

El projecte es va iniciar fa quatre anys i s’ha pogut desenvolupar amb el suport econòmic de la Diputació de Tarragona.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 28 = 29

Últimes notícies