HomeEducacióL’Institut de l’Ebre inicia el Curs d’Especialització en Fabricació Intel·ligent

L’Institut de l’Ebre inicia el Curs d’Especialització en Fabricació Intel·ligent

Entre les novetats d’aquest curs 22/23, l’Institut de l’Ebre inclou en la seva extensa oferta formativa el curs d’especialització en Fabricació Intel·ligent. Els cursos d’especialització amplien la formació dels estudiants i professionals que han finalitzat un Cicle Formatiu de Grau Superior i permeten aprofundir coneixements en les diferents especialitats professionals.

Al curs d’especialització en Fabricació Intel·ligent que ofereix l’Institut de l’Ebre, s’hi pot accedir després de finalitzar els cicles de grau superior de Programació per a la producció o disseny en fabricació mecànica, el de Sistemes electrònics i automatitzats, el de Manteniment electrònic, el d’Automatització i robòtica industrial o el de mecatrònica industrial.

Durant la formació, l’alumnat, treballa processos productius intel·ligents, metrologia, entorns connectats en xarxa i internet de les coses, virtualització de màquines i processos productius, entre altres. Amb la finalització de la formació els participants esdevenen experts i expertes en sistemes de fabricació intel·ligent.

Aquest curs 22/23, l’oferta formativa de l’Institut de l’Ebre també inclou el segon curs del Cicle Formatiu de Grau Superior de Realització de projectes audiovisuals i espectacles que es va iniciar el curs passat i que disposa d’instal·lacions noves, ja que s’ha habilitat un plató de televisió i una cabina de control de so, llum i imatge dins el centre.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 89 = 96

Últimes notícies