HomeEducacióL'Institut de l'Ebre organitza el Catskills Skill 41 de 2022

L’Institut de l’Ebre organitza el Catskills Skill 41 de 2022

El passat 14 de juny, l’Institut de l’Ebre de Tortosa va organitzar el Catskills Skill 41 de 2022. Es tracta d’una competició destinada als alumnes de formació professional que es realitza anualment al territori i que acull 38 oficis diferents. En aquest cas, l’Skill 41 engloba el Cicle Formatiu de Cures Auxiliars d’Infermeria i el d’Atenció a Persones en Situació de Dependència.

En total, s’hi van reunir una cinquantena d’alumnes i una vintena de professors acompanyants de 10 centres d’arreu de Catalunya. Els instituts Bonanova, Salvador Seguí, López Vicuña i La Guineueta de Barcelona, el Cal·lípolis de Tarragona, l’Andreu Nin del Vendrell, el Jaume Huguet de Valls i els centres Baix Camp i Gaudí de Reus van trobar-se al centre organitzador, l’Institut de l’Ebre de Tortosa.  Els participants van tenir l’oportunitat de demostrar les seves habilitats sanitàries i socials adquirides al llarg de la seva formació. A més, per tal d’enriquir la jornada, els alumnes van poder gaudir de tallers de temàtiques diverses; taller de batuts saludables, d’aromateràpia o d’emergències sanitàries que es van acabar d’amanir amb una sortida guiada a l’espai Cota 0 i als Col·legis Reials de Tortosa, convidats per l’Ajuntament de Tortosa. Una col·laboració entre entitats que, una vegada més, va ser tot un èxit. Tot plegat, va resultar una oportunitat per donar a conèixer el territori i posar-lo en el mapa de la formació professional.

En resum, un esdeveniment que va significar una posada en comú de coneixements i aptituds professionals en què els concursants van haver de deixar-se la pell per sortir airosos dels casos proposats que van suposar tot un repte similar a la realitat laboral que s’aproxima.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 88 = 95

Últimes notícies