HomeEsportsLlorenç sales, medalla de bronze als 1500 metres de l'estatal absolut d'atletisme

Llorenç sales, medalla de bronze als 1500 metres de l’estatal absolut d’atletisme

Bronze per a Llorenç Sales (UA Montsià), es va penjar la medalla de bronze en la final dels 1.500 metres. L’atleta de la Galera s’havia classificat amb solvència en la tercera sèrie, la més ràpida de les semifinals, on va estar sempre controlant la cursa i va entrar en tercera posició. A la final se va mantenir sempre en els llocs de cap, on els tretze finalistes van ser en grup fins als últims 500 metres, quan es van començar a deslligar les hostilitats amb atac de Kevin López (CE Nike Running), que es va posar al capdavant per entrar en primera posició i penjar-se la medalla d’or amb 3:42:20. La plata va ser per a Jesús Gómez (CD Nike Running), 3:42:68, que defensava el títol de la passada edició, amb tercera plaça i medalla de bronze per a Llorenç Sales (UA Montsià), 3:42:98, que va resistir les envestides d’Alberto Imedio (FC Barcelona), i Nassim Hassasous (Añares Rioja), per assegurar la seva presència al podi, encara que sense poder aconseguir la mínima per al Mundial, que està en 3:36:00, aconseguida de moment tan només per Kevin López i Adel Mechaal, absent en a prova d’aquesta edició