HomeTreballLo Sindicat d'Amposta millora el seu sistema de registre i seguiment de...

Lo Sindicat d’Amposta millora el seu sistema de registre i seguiment de les ofertes a la borsa de treball

L鈥櫭爎ea de Desenvolupament Social i Econ貌mic de l’Ajuntament d’Amposta ha posat en marxa un nou sistema per millorar la gesti贸 de les ofertes de treball i els cursos de formaci贸. El nou programari t茅 com a objectiu facilitar la recerca d鈥檕fertes i millorar la qualitat dels serveis que s鈥檕fereixen al Sindicat, incloent-hi accions d鈥檌ntermediaci贸, orientaci贸, formaci贸, foment de l鈥檕cupaci贸, emprenedoria i empresa.

Amb aquest sistema, els usuaris i les persones que vulguin inscriure鈥檚 a la borsa de treball tenen acc茅s directe al seu perfil, on podran modificar les seves dades i curr铆culum, aix铆 com consultar les ofertes i processos als quals s鈥檋agin inscrit. D鈥檃questa manera, la informaci贸 tamb茅 estar脿 adaptada a les necessitats dels serveis locals d鈥檕cupaci贸.

Per registrar-se a la borsa de treball del Sindicat, les persones interessades poden seguir els passos indicats a la web del Sindicat. Aquelles que ja estaven registrades, hauran de recuperar la seva contrasenya mitjan莽ant el seu usuari i crear-ne una de nova a trav茅s del correu electr貌nic. Al nou espai trobaran els diferents apartats per complementar la seva experi猫ncia i formaci贸 i aix铆 mantenir actualitzades les seves dades.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

5 + 3 =

脷ltimes not铆cies