HomePolíticaLa CUP manifesta que no té res a celebrar pels 35 anys...

La CUP manifesta que no té res a celebrar pels 35 anys del CAT

El Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT) ha decidit organitzar avui a les Terres de l’Ebre, l’acte de commemoració dels 35 anys de l’entrada en funcionament del CAT. La celebració es farà avui (a les 17:30h) a la seu del Consorci a l’Ampolla.

Des de la CUP consideren que “és una autèntica vergonya per a la gent de les Terres de l’Ebre que un president del CAT, ebrenc, i d’un partit, ERC, que es fa dir antitransvasista, haja decidit celebrar a dins de les Terres de l’Ebre un dels majors espolis de recursos que pateix el Territori“. L’actual president del CAT és el deltebrenc Joan Alginet.

La CUP, no només a les Terres de l’Ebre, sinó arreu del País, ha exigit “l’acabament d’esta infraestructura d’espoli de recursos mitjançant un pla de retorn de cabals fins al seu tancament. El partit politic continua dient que “esta infraestructura va ser venuda com una infraestructura temporal i 35 anys després, no només no hi ha cap pla de retorn de cabals sinó que el CAT, amb Joan Alginet al seu capdavant, continua venent aigua a més municipis del Camp de Tarragona“.

Per tot això, la CUP fa una crida a participar de la concentració convocada per la PDE, avui dijous a les 17:30h, a les portes del CAT a l’Ampolla per “demostrar” a polítics i empresaris de les Terres de l’Ebre i el Camp de Tarragona “el nostre rebuig més absolut a n’esta celebració“. “Finalment, i per coherència i respecte al Territori, demanem que cap polític ebrenc participe d’este acte vergonyós“.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

19 + = 21

Últimes notícies