HomeCulturaL'obra 'Cinco horas con Mario', penja el cartell de complet al teatre...

L’obra ‘Cinco horas con Mario’, penja el cartell de complet al teatre auditori Felip Pedrell de Tortosa

L’aforament del teatre auditori Felip Pedrell ha quedat complet dies abans que hi arribe una de les grans obres de la programació teatral d’aquests mesos: l’actriu Lola Herrera sortirà a l’escenari per representar el clàssic ‘Cinco horas con Mario’ davant una platea completament plena. Es tracta d’un dels grans clàssics de la literatura espanyola i el teatre, i té com a al·licient afegit que suposarà la última oportunitat per veure en escena una de les actrius més importants del panorama artístic espanyol: amb aquesta gira, Lola Herrera està fent el seu comiat a la interpretació. 

Es posarà a la pell de Carmen Sotillo, l’únic personatge sobre el qual se centra tot l’argument de ‘Cinco horas con Mario’, que viu les hores posteriors a la mort del seu marit mentre el vetlla. A través del seu monòleg, es descobreixen les personalitats dels cònjuges i els conflictes pels quals passava el seu matrimoni. 

Amb aquesta obra, la temporada de teatre tardor-hivern al Felip Pedrell arriba pràcticament al final. Per diumenge 15 de desembre a les 12 h està previst l’espectacle familiar ‘Safari’, de la companyia La Baldufa, mentre que el 21 i 22 de desembre, l’alumnat de l’Escola Municipal de Teatre de Tortosa farà una doble sessió dels Pastorets, en la versió del folklorista tortosí Joan Moreira. 

 

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 30 = 37

Últimes notícies