HomePolíticaL’oposició de l’Ametlla de Mar critica la gestió del govern d’ERC pel...

L’oposició de l’Ametlla de Mar critica la gestió del govern d’ERC pel parc del Bon Repòs

Després de l’anunci de la setmana passada que el Govern municipal havia tancat un acord d’expropiació amb els propietaris de l’hotel Bon Repòs per a adquirir, finalment, el terreny del parc, l’oposició de Junts per L’Ametlla de Mar critica el moviment perquè considera que hipotecarà el pròxim Govern municipal, que sortirà de les eleccions del maig de 2023. La portaveu, Eva del Amo, ha explicat, a través de les xarxes socials del partit, que “a un any de les properes eleccions municipals, comprometen futurs governs municipals, sense comptar amb els altres partits i sense saber com s’ha de finançar”, cosa que considera “temerari i irresponsable”.

Sobre la forma amb què l’Ajuntament preveu finançar part de la compra, el cobrament d’una execució de sentència per valor de 3,8 milions d’euros de la mercantil Marina Sant Jordi SL, des de Junts ho veuen correcte, però posen en dubte que l’actual equip de govern haja fet el procediment adequat, que passa per “sol·licitar una nota simple al Registre de la Propietat i esbrinar quines finques de la mercantil estan lliures de càrregues, per a, després, establir l’embargament sobre estes”, ja que el sector urbanístic K és l’única finca lliure de càrregues, però l’equip de govern ha embargat totes les parcel·les. “Recomanem que aixequen l’embargament de les parcel·les del sector O i embarguen el sector K que, este sí, està lliure de càrregues” considera Del Amo.

A més, Del Amo creu que, al pagament de 2.600.000 € per a l’adquisició final del terreny, s’ha d’afegir 1.500.000 € milions que costarà la llicència al Lidl, “un total de 4.100.000 €, quantitat que ha de sortir de la venda del patrimoni municipal, un preu massa elevat per a una campanya electoral”, sentencia la portaveu, que recorda que Junts ja va preveure que el conveni signat entre l’Ajuntament i el Lidl acabaria impugnat, com ha acabat passant.

L’altra font de finançament es preveu de l’acord amb la venda de parcel·les municipals, com ara un terreny comercial d’11.000 m² prop de la sortida de l’autopista.

Del Amo també carrega contra l’estratègia del govern de Gaseni de fer córrer per les xarxes estes decisions abans de convocar els partits de l’oposició per a donar les explicacions pertinents.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

70 + = 77

Últimes notícies