HomeCulturaLos Bengala, Les Rencards, ian Kay, Ezpalak o Botticelli Baby actuaran...

Los Bengala, Les Rencards, ian Kay, Ezpalak o Botticelli Baby actuaran a les 17es Jornades de l’Ermita d’Ulldecona

CULTURA // Les Jornades Musicals de l’Ermita de la Pietat (JMEP) d’Ulldecona celebraran la seua dissetena edició de la mà de Los Bengala, Les Rencards, Ian Kay, Ezpalak o Botticelli Baby, entre d’altres. L’organització continua apostant per l’eclecticisme estilístic que tan bons resultats ha donat en les últimes setze edicions. A cada concert hi haurà un aforament màxim de 200 persones -la meitat de la cabuda que permet el recinte-, amb entrades anticipades que es podran adquirir per a grups de fins a sis seients. 

Després que en l’edició passada, l’organització en reduís el format a només tres concerts adaptats en un context de mesures estrictes, l’organització s’ha marcat el repte de mantenir una programació que mantinga viu el principal cicle de música en directe estiuenc a les Terres de l’Ebre. Ho farà amb una sèrie de condicions que titllen de no ser del tot favorables. La necessitat de respectar les distàncies evitarà que el recinte puga sobrepassar el 50% de l’aforament, encara que sobre paper puga arribar-ne fins al 70%. “Això dificulta que siguen viables”, afirma el responsable del certamen, Agustí Vericat.

En este sentit, les entrades, enguany, pugen lleugerament de preu i se situen en el rang d’entre els 8 i 12 euros, principalment. D’altra banda, a diferència de l’edició passada, hi haurà servei de barra i es dispensaran begudes. Els assistents també podran agrupar-se en grups indivisibles d’un a sis seients i podran ballar en un espai d’un metre quadrat al seu voltant. “Això fa que l’experiència siga més plena per al públic i per als músics”, detalla Vericat.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

12 + = 21

Últimes notícies