HomeSense categoriaManel de la Vega nomenat portaveu de Formació Professional i Pesca del...

Manel de la Vega nomenat portaveu de Formació Professional i Pesca del Grup Parlamentari Socialista al Senat

TERRES DE L’EBRE // L’ebrenc Manel de la Vega, designat senador pel Parlament de Catalunya el passat 13 de maig, ha estat nomenat portaveu de Formació Professional i Pesca del Grup Parlamentari Socialista al Senat.

Com a portaveu de Pesca, el senador ebrenc participarà en el projecte de Llei de Pesca Sostenible i Investigació Pesquera, ja que la normativa pesquera vigent, que es remunta a l’any 2001, no és suficient per a donar resposta als canvis que s’han produït al llarg de dues dècades en el sector pesquer. Per este motiu, és necessari actualitzar la normativa i adaptar-la a la realitat.

També es preveu, al llarg de la legislatura, que el Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació tramite el projecte de Llei d’Inspecció i Control de la Pesca, així com, el projecte de Llei de Digitalització, Ordenació i Comercialització dels Productes Pesquers.

Per altra banda, com a portaveu de Formació Professional, De la Vega participarà en el projecte de Llei Orgànica de Formació Professional que consolida en un únic sistema integrant la formació professional educativa i la formació professional per a l’ocupació vinculada al Catàleg Nacional de Qualificacions Professionals. Norma que el Ministeri d’Educació i Formació Professional està a punt de tramitar.

Manel de la Vega Carrera és llicenciat en Psicologia i Psicopedagogia, professor associat de la URV, i actualment és el primer secretari del PSC a les Terres de l’Ebre. Durant l’últim any i mig va exercir de senador al Senat d’Espanya, període en el qual va ser ponent de la nova llei educativa (LOMLOE).

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 1 =

Últimes notícies