HomeTerres de l'EbreMarta Bertomeu de l'EMD Els Muntells guanya el VIII Premi IDECE

Marta Bertomeu de l’EMD Els Muntells guanya el VIII Premi IDECE

Marta Bertomeu de l’EMD Els Muntells, ha estat la guanyadora del primer Premi IDECE d’aquesta VIII edició, dotat amb 1.500€, estudiant de l’Institut de Deltebre, amb el projecte Més que un riure. Pla de màrqueting turístic del Delta de l’Ebre.

El segons premi, dotat amb 1.000€, ha estat per al treball El turisme a Ulldecona. Un passat per a un futur d’Àngela Elies d’Ulldecona i estudiant a l’Institut Manuel Sales i Ferré d’aquest municipi del Montsià.

El tercer premi, dotat amb 700€, se l’ha merescut el treball Les matemàtiques a la natura de Marta Sanz de l’Institut Els Alfacs de La Ràpita; i el quart premi, dotat amb 500€, ha estat per al treball El patrimoni industrial d’Alcanar: los rajolars d’Èlia Martí d’Alcanar i estudiant de l’Institut Sòl de Riu d’aquest municipio

Els treballs presentants en aquesta 8a edició dels premis IDECE fan que es consolidi la implicació de l’alumnat dels instituts de les quatre comarques de les Terres de l’Ebre amb aquests guardons, l’IDECE pretén reconèixer la creativitat i l’esforç de l’alumnat dels cicles formatius de Grau Superior en els seus treballs de recerca i crèdit de síntesi-projecte.

Albert Salvadó, el director de l’IDECE, ha destacat que “són treballs amb una qualitat de continguts, d’anàlisi, d’aprofundiment i de metodologia suficientment acreditats per a esdevenir un projecte coherent i d’interès social en el camp del desenvolupament integral de les Terres de l’Ebre, per això, la meua més sincera enhorabona a tot l’alumnat participant”. En la mateixa línia, el delegat del Govern, Xavier Pallarés ha felicitat les guardones pels bons treballs presentats i les ha encoratjat a seguir “amb força, tenacitat i treball el camí que heu escollit per al vostre futur, ja que serà també el de les Terres de l’Ebre, perquè vosaltres sou el nostre futur”.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

59 + = 68

Últimes notícies