HomeSocietatMasdenverge vota en contra de la compra i rehabilitació del Mas de...

Masdenverge vota en contra de la compra i rehabilitació del Mas de Sant Pau

El veïnat de Masdenverge es va posicionar en contra de la compra i rehabilitació del Mas de Sant Pau per part de l’Ajuntament en una consulta popular amb 231 de vots desfavorables, fet que suposa més del 75 %, enfront dels 72 vots a favor i dos de nuls. René Gonel Arasa, alcalde de Masdenverge, explicava que “l’Ajuntament va repartir díptics informatius i va fer xerrades informatives a la població per a aclarir dubtes” previs a la consulta que es va efectuar dissabte, 25 de febrer.

L’edifici és de propietat privada i el preu d’adquisició era de 150.000 euros, perfectament assumible pel consistori, tot i que el pressupost de licitació de condicionament es xifrava de 2.793.406 euros entre les tres plantes, les golfes i la coberta, a més de l’espai exterior; pràcticament el doble del pressupost anual de l’Ajuntament de Masdenverge. La consulta era un compromís de l’actual equip de govern de Junts, ja que formava part del programa electoral de la passada campanya de les eleccions municipals.

El Mas de Sant Pau està datat al segle XVI i s’inclou dins de l’Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Està situat a la part dreta del barranc de la Galera, amb una superfície construïda de 1.050 m² i 3.000 d’exteriors, realitzat amb maçoneria, originalment pintada de color roig amb franges verticals i horitzontals blanques que ressaltaven la separació dels pisos i els vèrtexs. L’estat actual és de deixadesa absoluta, amb parets esquerdades, murs totalment caiguts i vegetació ocupant tot l’espai.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 55 = 61

Últimes notícies