HomeFestesMés moda, gastronomia i música al Food&Fashion 2018

Més moda, gastronomia i música al Food&Fashion 2018

La tercera edició del Food&Fashion de la Ràpita, un festival que barreja moda, gastronomia i música, comptarà enguany amb el cartell més complet de les tres edicions que s’han celebrat fins ara.

“El Food&Fashion fa un salt qualitatiu i, sobretot, quantitatiu, ja que en esta edició hi haurà més de tot: més expositors i més actuacions musicals”, ha dit l’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós. Així, l’esdeveniment augmenta l’oferta d’oci en tots els seus vessants i augmenta també l’espai, ja que el festival passa a ocupar una zona encara més gran de l’esplanada de la Marina.

Seran tres dies -el 17, 18 i 19 d’agost- per a gaudir al Sant Carles Marina de concerts, menjars i compres.

Enguany s’han organitzat els concerts de manera que el primer dia estiga dedicat a la música del territori, el segon a la música d’àmbit nacional i el tercer a l’internacional. El festival comptarà així amb els cantautors Èric Vinaixa i Cesk Freixas, el grup Coriolà i el cantant Halldór Már, conegut pel programa Katalonski de TV3. Pel que fa al nombre de comerços que hi participaran, han seguit creixent any rere any i enguany s’han pràcticament doblat els expositors de moda i els camions de menjar. “Tenim un creixement d’expositors de gairebé el doble i este any comptarem amb 50 expositors de moda i els d’alimentació i gastronomia també s’han doblat”, ha assegurat Antoni Subirana, codirector del Food&Fashion.

L’any passat 10.000 persones van passar pel certamen i enguany s’espera poder superar esta xifra d’afluència de públic.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + = 16

Últimes notícies