HomePolíticaMés Orta - AM presenta "una llista renovada per consolidar el seu...

Més Orta – AM presenta “una llista renovada per consolidar el seu projecte municipal”

El grup municipal Més Orta – AM va presentar al cinema d’Horta de Sant Joan la candidatura per a les eleccions d’aquest diumenge amb cares noves i energia renovada per continuar el projecte que van engegar fa quatre anys. Durant l’acte, es van presentar les persones que formen la llista i van fer balanç del mandat 2019-23, on van explicar les accions dutes a terme fins ara i van compartir els projectes que estan en marxa i les propostes de futur, com ara la construcció d’una sala de vetlles i una bassa d’emmagatzematge d’aigua.

La llista presentada continua encapçalada per l’actual alcalde, Jordi Martín Cuello, i per la regidora Marta Prat Aubach. Les persones que s’hi incorporen continuen provenint del teixit associatiu i sempre han treballat pel poble de manera desinteressada des de diferents entitats.

Tot i haver sigut un mandat difícil, marcat per la pandèmia i els temporals Filomena i Gloria, han pogut tirar endavant molts projectes que ja estaven a sobre la taula i plantejar-ne de nous, com ara l’arranjament de la piscina municipal amb filtratge salí i les millores a la xarxa de l’aigua potable. Per fer una transició energètica al municipi, s’han dut a terme dos projectes estratègics: el canvi d’enllumenat dels carrers a LED i la posada en marxa de la caldera de biomassa per escalfar edificis públics amb estella estreta de la gestió forestal que fa el mateix consistori als boscos de propietat d’Horta. A més a més, s’ha fet una gran tasca d’ordenances per millorar la gestió municipal i la relació de llocs de treball (RLT), que els treballadors de l’ajuntament feia molt temps que demanaven.

Per altra banda, Més Orta – AM lamenta la postura que ha pres l’altre grup municipal, Junts per Horta, en atacar la gestió duta a terme durant aquest mandat fent arribar una carta a tot el veïnat falsejant dades i intentant confondre l’electorat. Segons la candidatura de Més Orta, la política local ha de treballar per la cohesió social i no la confrontació. Aquesta és la seua aposta per seguir treballant pel municipi.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 1 =

Últimes notícies