HomeInfraestructuresMillora dels equipaments esportius municipals al Perelló amb una inversió de 370.000€...

Millora dels equipaments esportius municipals al Perelló amb una inversió de 370.000€ del PAM

El passat dijous dia 20 de juny, la presidenta de la Diputació de Tarragona, va visitar la població per tal de conèixer de primera mà els projectes de millora dels equipaments municipals que s’estan realitzant a la població, com ara el pavelló poliesportiu o el recinte i les instal·lacions de la piscina. La visita a les obres s’ha precedit de la rebuda oficial i signatura al llibre d’honor, acompanyada per l’alcalde, Samuel Ferré i de l’equip de govern, a més del vicepresident de la Diputació, Enric Adell i de la diputada Iris Castell.

La reforma del pavelló poliesportiu del Perelló consisteix en l’ampliació de l’equipament, per tal de donar servei a totes les instal·lacions esportives del municipi (camp de futbol, piscina, pàdel i camp de bitlles); en l’ampliació i la creació de nous vestidors, magatzem, sala de gimnàs i sala multiús i en la substitució de les escomeses elèctriques.

Pel que fa a la rehabilitació del recinte i les instal·lacions de la piscina municipal, les obres van servir per augmentar la seguretat a la piscina i fer-la més còmoda i accessible. Es va reduir la fondària, per seguretat i estalvi d’aigua, es va millorar el sistema de filtració i neteja, l’enjardinat i millora les instal·lacions de la zona de bany. Així mateix, la piscina compta amb un nou sistema de bany adaptat a persones amb mobilitat reduïda.

Les obres han comptat amb el finançament de la Diputació de Tarragona a través del Pla d’Acció Municipal (PAM) amb una inversió prop de 370.00€.

Durant la visita d’aquest dijous, la presidenta Noemí Llauradó i l’alcalde del Perelló, Sam Ferré, van mantenir una reunió de treball per parlar de futurs projectes que s’han de dur a terme al municipi i que es podran incloure en el nou model de cooperació econòmica i tècnica amb els ens locals: ImpulsDipta.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 1 =

Últimes notícies