HomeSense categoriaMonNatura Delta de l’Ebre recupera l’activitat amb visites per descobrir l’entorn

MonNatura Delta de l’Ebre recupera l’activitat amb visites per descobrir l’entorn

MONTSIÀ // MónNatura Delta de l’Ebre, equipament gestionat per la Fundació Catalunya La Pedrera, ens proposa visites pensades per al públic interessat a conèixer el patrimoni natural del delta de l’Ebre. Totes les visites i tallers es fan prenent les mesures de seguretat necessàries, fins i tot més enllà del que marca la normativa, per a garantir que els visitants puguen gaudir de l’experiència amb tota tranquil·litat. L’observació de les aus, la pesca tradicional i el paisatge són els trets característics de les visites i experiències a MónNatura Delta de l’Ebre, amb especial atenció per al públic familiar. 
 

Visita dels menuts
Esta visita familiar està pensada perquè els més petits de la família puguen gaudir de l’entorn de MónNatura Delta, i alhora descobrir la riquesa d’este espai. Coneixerem la història del pirata de les salines EicTu XicMano, veurem aus fascinants com els flamencs i practicarem activitats tradicionals úniques del Delta de l’Ebre com tirar el rall o navegar amb pontona. Esta visita es pot descobrir del 26 de març al 5 d’abril, a les 10.30 h (en català) i té una durada d’1 h i 30 minuts. Preu 5 €.
 

Visita guiada MónNatura Delta
Visita guiada completa a MónNatura Delta de l’Ebre fent un circuit per tots els espais del centre. Un guia de la zona ens acompanyarà per a conèixer de ben a prop el valor d’este territori, amb una gran riquesa en fauna i flora i un paisatge únic i amb una gran personalitat. També podrem gaudir de la divertida experiència de les barques de perxar. Podeu gaudir de la visita els caps de setmana, a les 12 h (en català) i 16 h (en castellà); i Setmana Santa, a les 12 h (en català) i 17 h (en castellà). Preu 10 € adults i xiquets de 5 a 12 anys 5 €. Més informació i reserves al Tel. 977 053 801 o info@monnaturadelta.com.  

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 2 =

Últimes notícies