HomeCulturaMóra d’Ebre dona llibres a les biblioteques de la Ribera d’Ebre

Móra d’Ebre dona llibres a les biblioteques de la Ribera d’Ebre

Aquesta setmana l’Ajuntament de Móra d’Ebre ha fet entrega de nou lots de llibres per a totes les biblioteques públiques de la Ribera d’Ebre integrades al Sistema de Lectura Pública de la Generalitat de Catalunya. A l’acte hi ha participat Joan Piñol, alcalde de Móra d’Ebre, Montse Pineda, regidora de cultura, els responsables de les biblioteques públiques de cada municipi i els regidors de cultura corresponents.

Amb el suport del Departament de Cultura, l’Ajuntament de Móra d’Ebre ha dut a terme una compra extraordinària de fons bibliogràfic valorat en 4.000 €. La iniciativa s’emmarca en el servei de suport comarcal que realitza la Biblioteca Comarcal de Móra d’Ebre. En aquest sentit, algunes d’aquestes accions de suport són: formació del personal, assessorament tècnic, assessorament sobre activitats, gestió de lots de préstec, coordinació del préstec interbibliotecari, donatius i compra de fons bibliogràfic, entre altres.

Les 9 biblioteques beneficiàries d’aquesta iniciativa pertanyen als municipis d’Ascó, Benissanet, Flix, Ginestar, Móra d’Ebre, Móra la Nova, Tivissa, La Torre de l’Espanyol i Riba-roja d’Ebre. Els lots adquirits estan formats bàsicament per llibres sobre TIC, novetats de narrativa, obres de no-ficció, novel·les juvenils i contes infantils. Els llibres s’han adquirit a les dues llibreries de Móra d’Ebre: Bassa, la papereria i Llibreria Rosa.

Presentació de la nova imatge de la Biblioteca Comarcal

En el transcurs de l’acte s’ha presentat, també, el nou logotip de la Biblioteca Comarcal. Aquest any 2022 la Biblioteca Comarcal celebra el 25è aniversari de la seva obertura, per aquesta raó, s’ha volgut crear una nova imatge corporativa.

El disseny ha estat obra de l’artista morenc Jordi Alfonso, qui ja va crear el primer logotip de l’entitat l’any 1997. El treball representa un element arquitectònic emblemàtic de l’edifici de la biblioteca com és la façana i vidriera posterior. En motiu de l’aniversari, Jordi Alfonso ha volgut renovar el logotip de la biblioteca i l’ha ofert de forma desinteressada a l’ajuntament.

La presentació del nou logotip dona el tret de sortida a un programa d’activitats ben diverses per celebrar l’aniversari de la Biblioteca Comarcal que s’aniran realitzant al llarg d’aquest any i que en breu s’aniran difonent.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

43 + = 52

Últimes notícies