HomePolíticaMovem Tortosa demana que les inscripcions per als cursets del complex esportiu...

Movem Tortosa demana que les inscripcions per als cursets del complex esportiu Win es puguen fer per via telemàtica

El grup municipal de Movem Tortosa ha reclamat a l’Ajuntament que les matrícules per als cursos del complex esportiu municipal Win es puguen fer via telemàtica per tal de facilitar els tràmits a la ciutadania i evitar desplaçaments innecessaris tenint en compte sobretot la situació generada per la pandèmia de la Covid-19, que fa aconsellable reduir la realització de tràmits presencials.

El període de matriculació s’ha obert avui i només es permet fer el tràmit de matrícula de forma presencial, i en molts casos només un dia en concret, assignat segons l’edat de l’usuari o usuària. Així, per exemple, avui dilluns 31 d’agost s’han de matricular entre les 8 i les 20 hores els menors de 0 a 2 anys; demà dimarts els xiquets i xiquetes de 3 a 6 anys; i així successivament. En el cas dels cursets de pàdel del complex Win a Jesús no hi ha restriccions de dies per edat en les matriculacions, però igualment s’han de fer de forma presencial.

Segons Movem Tortosa este sistema ha generat queixes ciutadanes, atès que la matriculació presencial va comportar l’any passat que moltes persones hagueren de fer llargues cues per poder formalitzar la inscripció.

Per tot plegat, el regidor de Movem Tortosa Francesc Vallespí va demanar divendres passat en la reunió de la comissió informativa de l’àrea de Servei a les Persones de l’Ajuntament que es corregís la situació.

Davant esta situació, el regidor Francesc Valespí ha afirmat que «no entenem com en l’actual situació de Covid, i tenint en compte que els problemes ja s’arrosseguen des de l’any passat, a hores d’ara es torne a repetir la mateixa situació sense que ningú haja resolt la qüestió informàtica».

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + = 11

Últimes notícies